Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αν έχετε ήδη αγοράσει το grEPP module και έχει περάσει το 1 έτος δωρεάν υποστήριξης και αναβαθμίσεων, σε περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή εκ νέου, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των €40 ανά έτος + ΦΠΑ 24%.

Θεωρούμε πως δεν θα είναι ηθικά σωστό να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση για κάποιους πελάτες οι οποίοι πληρώνουν αυτή την υπηρεσία ανεξάρτητα από το αν και πότε θα τη χρειασθούν, σε σχέση με ορισμένους οι οποίοι μπορεί να έχουνε και χρόνια να την ανανεώσουν με σκοπό να το κάνουν, αν το κάνουν, μόνο όταν προκύψει κάποια ανάγκη. Θα πρέπει λοιπόν ο πελάτης στην πρώτη περίπτωση να επιβραβευθεί με κάποιο τρόπο, ή τουλάχιστον να μην αισθάνετε αδικημένος.

Η τιμή της υπηρεσίας της υποστήριξης και αναβαθμίσεων για το grEPP module σε περίπτωση που έχει ήδη λήξει η προγενέστερη, διαμορφώνεται στα €70 + ΦΠΑ 24% και μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ επιλέγοντας το πακέτο που αφορά τις ληγμένες συνδρομές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχετε ήδη λάβει, από 01/04/2019 το κόστος του ετήσιου πακέτου υποστήριξης και ενημερώσεων θα είναι €70 + ΦΠΑ 24%, ενώ η ανανέωση για ληγμένα πακέτα συνδρομών θα είναι €100 + ΦΠΑ 24%. Αυτό εντάσεται στο πλαίσιο του τερματισμού υποστήριξης και αναβάθμισης της έκδοσης 1.xx και υποστήριξη μόνο των εκδόσεων 2.x.x από την ημερομηνία αυτή.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, είμαι στη διάθεσή σας.

Ευχαριστώ,
Νάσος ΛιάγκοςΤετάρτη, Μάρτιος 12, 2014

« Πίσω

Powered by WHMCompleteSolution