Λήψεις Εγχειρίδια, προγράμματα και άλλα αρχεία

Η Βιβλιοθήκη Λήψεων έχει όλα τα εγχειρίδια, προγράμματα και λοιπά αρχεία που μπορεί να χρειαστείτε από εμάς.

Κατηγορίες

WHMCS related (8)
Downloads σχετικά με το WHMCS

Πιο Δημοφιλείς Λήψεις

ExternalURL v1.0
Δημιουργήστε ένα απλό URL του τύπου <a href="yourURL" target="yourTarget">yourText</a> ως τρόπο πληρωμής.

Create a simple URL like <<a href="yourURL" target="yourTarget">yourText</a> as a payment option.

(Full source code)
Μέγεθος: 870 B
WHMCS 5.03 Greek language file
Ελληνική μετάφραση για το WHMCS μέχρι και την έκδοση 5.03. Το αρχικό αρχείο το κατέβασα από το forum του WHMCS (http://forum.whmcs.com/showthread.php?t=27795) και ευχαριστώ πολύ τον χρήστη priestakos. Τις επόμενες μεφράσεις από το αρχείο του φίλου μας, μετά την έκδοση 4.5 δηλαδή, τις έχω κάνει εγώ. Έγινε επίσης και λεπτομερής έλεγχος σε σχέση με το αγγλικό αρχείο, και προστέθηκαν και ορισμένες φράσεις που δεν υπήρχαν στα παλιά ελληνικά αρχεία και αφορούσαν πιο παλιές εκδόσεις.
Μέγεθος: 29.4 kB
WHMCS 5.02 Greek language file
Ελληνική μετάφραση για το WHMCS μέχρι και την έκδοση 5.02. Το αρχικό αρχείο το κατέβασα από το forum του WHMCS (http://forum.whmcs.com/showthread.php?t=27795) και ευχαριστώ πολύ τον χρήστη priestakos. Τις επόμενες μεφράσεις από το αρχείο του φίλου μας, τις έχω κάνει εγώ.
Μέγεθος: 32 kB
WHOIS domains με ελληνικούς χαρακτήρες
Μια μικρή τροποποίηση στον τρόπο που ελέγχει το WHMCS αν υπάρχει κάποιο domain, ώστε να δουλεύουν και οι αναζητήσεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
Μέγεθος: 20.7 kB
WHMCS 4.52 Greek Language File
Ελληνική μετάφραση για το WHMCS μέχρι και την έκδοση 4.52. Το αρχικό αρχείο το κατέβασα από το forum του WHMCS (http://forum.whmcs.com/showthread.php?t=27795) και ευχαριστώ πολύ τον χρήστη priestakos. Τις επόμενες μεφράσεις από το αρχείο του φίλου μας, τις έχω κάνει εγώ.
Μέγεθος: 24 kB

Powered by WHMCompleteSolution